..

Acun Ilıcalı Ebru Gündeş'i kovdu mu İzle - Acun Ilıcalı'nın isyanı İzle, Ebru Gündeşin yası Acunu nasıl delirtti online izle

Acun Ilıcalı'nın Ebru Gündeş'e sert tepkisini İzlemek için linke tıklayınız

Ebru Gündeş'in yasının Acun Ilıcalı'yı çıldırttığı görüntüleri İzlemek için linke tıklayınız

O ses Türkiye'de canlı yayın şoku,

Eşi Reza Zarrab'ın derin operasyon kapsamında tutuklanmasından sonra zor günler geçiren Ebru Gündeş O Ses Türkiye'de bir de canlı yayın şoku yaşadı.

O Ses Türkiye final programında izleyicilerden gelen tüm tezahürata rağmen Ebru Gündeş kaşlarını kaldırıp Acun Ilıcalı 'ya "hayır" işareti yaparken kameralara yakalandı. Gündeş durumdan duyduğu rahatsızlığı gizlemek için büyük çaba sarf etti.

Gündeş'in imdadına Hadise yetişti ve Gökhan'a "Bu gece senin gecen Gökhan, sen söylemelisin" diyerek ortamı yumuşattı.

Yaşanan tüm bu gelişmeler üzerine Acun Ilıcalı'nın Ebru Gündeş ile bir toplantı yaptığı, bu toplantıda tamamen eğlence amaçlı yapılan bu yarışmanın Ebru Gündeş'in bitmeyen yası yüzünden anlamını yitirdiği gerekçesiyle bir sonraki sezonda kendisiyle çalışmak istemediğini söylediği konuşuldu. Ebru Gündeş ise bu duruma istinaden Acun Ilıcalı'dan zaman istediği ve ilerleyen günlerde tekrar bir toplantı yapacakları söylentileri dolaşıyor. Bu durumda O Ses Türkiye'nin yeni jürisi kim olacak merakla bekleniyor.

Etiketler: , , , ,

HaberGazi.blogspot.com:
Haber Gazi, haberler, dizi tekrarları izleyin, yarışma tekrarları izleyin,gündemin özeti, fullhd filmler,film yorumları, haftalık burç yourumları,yemek tarfileri sitesi