..

Galatasaray Juventus maçı hd canlı izle / Juve-GS Saat Kaçta hangi kanalda

Juventus Galatasaray maçı hd canlı izle, Juve-Gs maçı şifresiz izle, Galatasaray Juventus maçı ne zaman?, Galatasaray Juventus maçı hangi kanalda?, Galatasaray Juventus maçı saat kaçta?, Galatasaray nasıl tur atlar?, Galatasaray gruptan nasıl çıkar?


Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Juventus ile 10 Aralık'ta Türk Telekom Arena'da karşılacak. Mücadele 21.45'te başlayacak. Galatasaray Juventus maçı Star TV'den naklen yayınlanacak. 

Galatasaray gruptan nasıl çıkar?
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 5. maçında Real Madrid'e 4-1 yenildi ve 3. sıraya geriledi. Sarı kırmızılıların gruptan çıkabilmesi için tek yol Juventus karşısında galibiyet!
Juventus ise evinde Kopenhag'ı mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti ve Real Madrid'in ardından 2. sıraya yerleşti. Bu sonuçların ardından temsilcimizin gruptan çıkması ise tek ihtimale kaldı: "Galibiyet!"
Galatasaray, TT Arena'da ağırlayacağı Juventus'u yenerse Devler Ligi'nde yoluna devam edecek. Yenilgi ve beraberlik halinde ise yoluna devam eden takım İtalyan ekibi olacak.

Salı günü saat 21.45'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da tarihi bir maça çıkacak olan Galatasaray'ın Juventus maçı Star Tv'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.

Garcia'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Venancio Manuel Raposo yapacak.

Galatasaray Juventus maçı ne zaman? Galatasaray Juventus maçı hangi kanalda? Galatasaray Juventus maçı saat kaçta? Galatasaray ile Juventus'un 10 Aralık Salı gecesi yapacakları maç 21:45'te başlayacak ve Star TV'den canlı izlenebilecek,Galatasaray Juventus maçının oranları Şampiyonlar Ligi’nin son haftasında Galatasaray üst tur için Juventus’u ağırlayacak.İşte Galatasaray Juventus maçı iddaa oranları ve maçın hakemi. Galatasaray Juventus Maçı hakkında herşey sitemizde,

Etiketler: , , , , , , , ,

HaberGazi.blogspot.com:
Haber Gazi, haberler, dizi tekrarları izleyin, yarışma tekrarları izleyin,gündemin özeti, fullhd filmler,film yorumları, haftalık burç yourumları,yemek tarfileri sitesi